<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=76090" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Млада жена на...

Били Айлиш разпали дебат относно цвета на маратонките си в нова масова оптична илюзия (видео)

21 Октомври 2020
0 802

18-годишната певица Били Айлиш предизвика разгорещен дебат относно цвета на маратонките си, за които тя настоява, че са комбинация от бяло и ментово зелено, пише LadBible.

Според коментари на фенове обаче, те са розово-бели.

Ситуацията ни връща назад във времето, когато подобно обществено обсъждане относно цвета на една рокля, което успя тогава да раздели дори цели семейства.

Припомняме за късметлиите, които са подминали дискусията през 2015-та относно онази черно-синя рокля, която бе център на ожесточени спорове дали пък не е оцветена в бяло и “златно”.

Както и да е, все пак, официалният сайт на Nike слага точка на спора относно маратонките, потвърждавйки, че те наистина са в комбинация от бяло и ментово зелено. Какво да се прави, когато интернет ни събира и той ни дели и не можем да сме сигурни дори в това, което виждат очите ни.

Били Айлиш публикува и кратко 30-секундно видео в Twitter, в което гневно се разбунтува срещу твърденията, че маратонките ѝ са розови.

“Наистина ли мислиш, че този цвят и цветът на тази обувка са едно и също нещо? Как ще е розове, бе? Откъде накъде пък розово!? А!?”, упорстваше да докаже тезата си поп звздата.

“Не ме интересува как мислите, че изглеждат, интересува ме какви са в действителност”, каза Айлиш по-късно.

Източник: LadBible

видео и заглавна снимка: Twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции