<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=92195" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мениджърът н...

Били Айлиш се извини за свои расистки изказвания в клип отпреди пет години

22 Юни 2021
0 405

19-годишната поп звезда с награда “Грами” Били Айлиш се извини с обширен пост в Instagram за расистките си изказвания в клип отпреди пет години, който изплува наскоро в мрежата. “Ужасена и притеснена съм”, написа най-младата изпълнителка, записала заглавно парче към саундтрака на филм за Джеймс Бонд.

Посветиха вечерта на “Грами”-тата на Коби Брайънт, певицата Били Айлиш обра наградите

Редактирана видеокомпилация бе публикувана в мрежата TikTok. Във видеото Айлиш отправя обидни анти-азиатски квалификации на фона на парчето Fish на рапъра Tyler, the Creator от 2011 година.

В своите извинения Айлиш твърди, че по това време е била едва 13-14-годишна и не е съзнавала тежестта на думите си.

“Ужасена съм и се срамувам, и искам да кажа, че за първи път чух тази дума именно в онази песен, тъй като тя никога не е била използвана от хора от близкото ми обкръжение и семейството ми”, поясни звездата като допълни: “независимо от невежеството и възрастта ми тогава, нищо не оправдава факта, че това бе нараняващо, за което и съжалявам.”

Тийнзвездата Били Айлиш: “Никога не съм искала да имам нормален живот”

Айлиш каза, че не е искала да причини обида и перспективата да причини болка на хората „абсолютно разбива сърцето ми“.

„Не само вярвам, но винаги съм работила усилено, за да използвам платформата си, за да се боря за приобщаване, доброта, толерантност, справедливост и равенство“, пише тя. „Всички ние трябва да продължим да водим разговори, да слушаме и да се учим. Чувам те и те обичам. Благодаря ви, че отделихте време да прочетете това.”

Източник: The Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции