<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=88516" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Данните на 500 ...

Бил и Мелинда Гейтс обявиха развода си след 27 години заедно

04 Май 2021
0 3709

Съоснователят на Microsoft и четвъртият най-богат човек на планетата Бил Гейтс обяви в Twitter, че той и съпругата му Мелинда се развеждат след 27 години брак.

“След дълбоки размисли и много усилия по нашата връзка, ние взехме решението да сложим край на нашия брак”, четем в поста на милиардера-филантроп.

Миналата година Бил Гейтс, който до неотдавна бе най-богатият човек на света, каза, че се оттегля от борда на Microsoft, за да се фокусира върху филантропията. Гейтс беше начело на софтуерната компания до 2000 г. и после постепенно намали ангажиментите си в компанията, която съоснова с Пол Алън през 1975 г. Той беше председател на борда до 2014 г., след което остана негов член до 2020 г.

“През последните 27 години ние отгледахме три невероятни деца и изградихме една фондация, която работи по целия свят, за да помогне на всички хора да водят здравословен и продуктивен живот”, се казва още в изявлението от името на двамата.

Бил Гейтс обяви кога очаква да се възобновят пътуванията във вида им отпреди пандемията

“Продължаваме да вярваме в тази мисия и ще продължим да нашата работа заедно във фондацията, но вече не вярваме, че можем да вървим напред като двойка в този етап от нашия живот”, се допълва още в текста.

Източник: NOVA

Видео: YouTube

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции