<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=74705" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "FB/Boyko Borissov". К...

Блъсната от джип мотоциклетистка излиза виновна за инцидента? (РЕПОРТАЖ)

01 Октомври 2020
0 38417

Скъпи приятели, ежедневно войната по пътищата взима десетки жертви. На фона на това, нееднократно сме ви показвали случаи, в които виновен за произшествието излиза пострадалият.

КАТ глобява велосипедист, защото е блъснал автомобил?!

Към нас се обърна син на жена, пострадала тежко при катастрофа в началото на август. Той разказа, че майка му, движейки се с мотопеда си по път с предимство в гр. Средец, е била блъсната от джип. Кадри от охранителни камери в района показват целия инцидент. Джипът се движи с несъобразена скорост, видимо над ограничението. Моторът подава ляв мигач, за да покаже намерението си да завие на следващото кръстовище. В това време джипът прави опит за изпреварване и го удря.

Убиецът на Милен Цветков остава в ареста, изключват го и от университета

Оказва се, че зад волана е 20-годишна жена, а авотмобилът е регистриран на името на „Земела Агро“ ЕООД гр. Средец – една от големите компании в сферата на земеделието в района.

Въпреки очвеидните нарушения, в протокола от инцидента инспектор Дерменджиев пише, че мотористът е извършил неправилна маневра – тоест 65-годишната жена на мотора излиза виновна за ПТП, в което очевидно другият водач нарушава Закона за движение по пътищата. Тази промяна в обстоятелствата кара близките на пострадалата да изпитват съмнения дали това не е пореден пример за корупция у нас.

Корупция в КАТ: Пътен полицай иска подкуп (видео)

След като клип от случилото се е бил разпространен в интернет, от Прокуратурата са се самосезирали. Очакваме резултатие от тяхната проверка.

Ние от „Господарите“ за пореден път призоваваме органите на реда съвестно да изпълняват задълженията си, за да не продължава да се шири това чувство за безнаказаност сред определени шофьори. А вие ни сигнализирайте на gospodari.com или на тел. *3333 за всякакви злоупотреби, измами и корупция!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Martin Kachev

    03 Октомври 2020

    Димитър Тулев, говориш пълни глупости. Изпреварването на кръстовище е винаги забранено и е напълно ясно, че колата е в грешка.

Покажи всички Скрий

Реакции