Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
БНТ окончателно спира "Стани богат"
БНТ окончателно спира "Стани богат"
Вземи EMBED
Loading the video...
08-12-19
добавено
5965
прегледа

От БНТ съобщиха, че спират от програмата си предаванията "Стани богат" и "Спортисимо", предаде Dir.bg.

 

Забавното образователно шоу "Стани богат", с водещ актьора Михаил Билалов, няма да бъде прекратено веднага, а ще бъдат излъчени оставащи по договор и вече заснети броеве. Не се уточнява обаче колко точно са те.

 

УЧАСТНИК В "СТАНИ БОГАТ" СЕ ЗАТРУДНЯВА С ЕЛЕМЕНТАРЕН ВЪПРОС

 

"Спортисимо", чийто рейтинг е много нисък, спира веднага.

 

Кулинарното предаване на Ути Бъчваров "Бързо, лесно, вкусно" също остава, но ще продължи излъчванията си при намалена наполовина цена за реализация на брой от предаването.

 

УЧАСТНИЧКА В "СТАНИ БОГАТ" БЛЕСТИ С "ИНТЕЛЕКТ" И РАЗСМИВА С ОТГОВОРИТЕ СИ

 

Повече информация за предстоящите предавания, както и пълната програмна схема за новия телевизионен сезон ще бъде оповестена скоро, се казва още в официалното съобщение на БНТ.

 

Още докато течеше конкурсът за генерален директор, избраният Емил Кошлуков, който оглави националната телевизия, заяви, че "Стани богат" е много скъпа продукция. Той декларира, че като се има предвид лошото финансово състояние на БНТ, вероятно то ще трябва да бъде спряно. Тогава Кошлуков каза, че иначе през октомври няма да може да гледа колегите си в очите, защото трябва да им спре заплатите.

 

АДРЕНАЛИНКИ В "СТАНИ БОГАТ"

 

Според изнесената информация общата цена за излъчването на "Стани богат" на сезон е около 4,4 милиона лева, като всеки от епизодите струва около 26 000 лева. В същото време, приходите от рекламата, излъчена в рейтинговия пояс на предаването, са били само около 400 000 лв.

  

Предаването определено ще ни липсва, не само заради интересните факти, които научавахме от него, но и заради някои от по-нестандартните или пък неподготвени участници, които "Господари на ефира" често популяризираше. Едно такова незабравимо участие си припомнете във видеото по-горе.

 

ГЕЙМ ДИЗАЙНЕРКА РАЗКАЗА ГЕЙМА НА "СТАНИ БОГАТ"

 

 

Източник: Dir.bg