Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
БНТ поднесе извинение за порното, което пусна преди "Лека нощ, деца"
БНТ поднесе извинение за порното, което пусна преди "Лека нощ, деца"
Нередности Вземи EMBED
Loading the video...
07-19-17
добавено
77899
прегледа

След като БНТ пусна филм с доста нецензурирано съдържание, минути преди да бъде излъчена рубриката "Лека нощ деца", от телевизията поднесоха своето извинение. Прави впечатление обаче, че въпреки неморалната случка, извинението е поднесено не съвсем официално, без подпис или каквато и да е съпричастност на ръководството към случилото се.

 

ГАФЪТ С ПОРНОТО НА БНТ СТИГНА И ДО ГЪРЦИЯ (ВИДЕО)

 

ГАФ НА БНТ: ПОРНО ПРЕДИ "ЛЕКА НОЩ, ДЕЦА"

 

 

 

Ето го и самото извинение:

 

"Българската национална телевизия най-искрено съжалява за допуснатото излъчване на анимационен филм на 16.07.2017 година, с нерегламентирано съдържание за слота, непосредствено преди традиционната рубрика „Лека нощ, деца“.

 

БНТ поднася своите извинения към аудиторията, която е гледала модула от формата „Лачените обувки на българското кино. Анимационните филми“ във времето от 19:33 до 19:45 часа.

 

Обществената медия изключително високо цени най-младите си зрители и затова винаги е била безкомпромисна към съдържанието, насочено към тях.

 

БНТ изказва своята благодарност към всички, които проявиха внимание към професионализма на обществената телевизия и подадоха сигнал за допуснатото нарушение, за което са предвидени строги административни наказания."