Следва: Самосъздалия...

Боби Михайлов: Генезисът на една оставка (видео)

15 Октомври 2019
0 14998

Големият вратар, героят от САЩ’94, се превърна в карикатура на българския футбол. Нещо повече – сам превърна българския футбол в карикатура! Ние не само не сме се класирали от 15 години на голям футболен форум, а така сме си подложили нещата, че и още 15 няма как да се класираме.

 

За сметка на това пък в управата на футболната централа винаги си имат дежурно оправдание: 

 

ВЕЧНОТО ОПРАВДАНИЕ НА БФС: "ТОВА СА НИ ФУТБОЛИСТИТЕ. С ТОВА РАЗПОЛАГАМЕ" (КОЛАЖ)

 

В началото всички се забавлявахме на лафчетата на Боби Михайлов, казани след мач на градус, или на схванатите танци на любимата му песен на Преслава. Но в един момент това спря да бъде смешно. Футболът ни стабилно вървеше надолу, а Борислав Михайлов непоклатимо го управляваше, без никакво значение от постигнатите резултати.

 

Ние от "Господарите" отдавна започнахме да предупреждаваме, че нещата не са наред. Първият Златен Скункс, който му връчихме още през 2009 година беше за неизпълнени обещания от предизборната му платформа за президент на футболния съюз. През 2011-та получи втори – за трагичното състояние на българския футбол. Още тогава! Преди 8 години! Тези Златни скунксове трябваше да бъдат като сигнални лампи за предстоящ още по-голям проблем. Но никой от върха на държавата не им обърна внимание.  

 

ЗЛАТЕН СКУНКС ЗА БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ (2009 – ВИДЕО АРХИВ)

 

ЗЛАТЕН СКУНКС ЗА БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ (2011 – ВИДЕО АРХИВ)

 

През 2018 година открихме и алармирахме за куп нарушения и нередности около избора на „новия“ стар шеф на БФС. Пошумя се малко из медиите, но Боби Михайлов пак си се окопа като шеф на федерацията и продължи катастрофалния курс към дъното, а резултатите на националите ни станаха още по-плачевни. Както и нивото на българското футболно първенство.

 

ОТДАВНА ПРЕДИЗВЕСТЕНАТА ОСТАВКА НА БОБИ МИХАЙЛОВ, КОЯТО ВСИЧКИ ЧАКАМЕ (КОЛАЖ)

 

След вчерашния тотален резил същатата тази държава, която прикриваше всеки провал, най-накрая се засрами и поиска оставката на Боби Михайлов. По стар български обичай институциите се опитват да се справят с щетите след като са нанесени, вместо да ги предотвратят навреме.

 

АНГЛИЯ УНИЗИ БЪЛГАРИЯ С 6:0. МАЧЪТ БЕ СПРЯН ДВА ПЪТИ ЗАРАДИ РАСИСТКИ СКАНДИРАНИЯ

 

В крайна сметка след като злото вече е сторено, Боби Михайлов най-после подаде оставка! Стискаме палци българският футбол най-после, макар и бавно, да тръгне нагоре. Продължаваме да следим ситуацията!

 

ДИЛЕМАТА НА ДАНЧО (КОЛАЖ)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции