<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38113" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Избягало куч...

Боби Михайлов се изнизва тайно от стадиона след позора с Косово (видео)

11 Юни 2019
0 49900

След срамната загуба от Косово с 2:3 феновете така и не успяха да чуят някакво, макар и неясно, обяснение от шефа на БФС. Причината за това е, че Борислав Михайлов тайно се е изнизал от националния стадион "Васил Левски", ловко избягвайки чакащите го камери и микрофони, предаде Dir.bg.

 

ЛЕЧКОВ ЗА БОБИ МИХАЙЛОВ: НОРМАЛНО Е ДА СЕ ПИЙНЕ, ЧОВЕКЪТ Е РАДОСТЕН ОТ УСПЕХА НА НАЦИОНАЛИТЕ

 

За негов лош късмет обаче, докато е предприемал хитрата маневра, камерите на bTV все още са били включени и бягството му от стадиона е записано прилежно. 

 

Така всички можем да се насладим на гледката как вместо да застане пред репортерите в ролята си на шеф на родния футбол, Боби Михайлов позорно си тръгва през пистата на стадиона. Оттам го взима черен джип, който извежда президента на БФС от  автомобилния изход на стадион "Васил Левски".

 

БОБИ МИХАЙЛОВ КУПОНЯСВА НА МОРЕТО (СНИМКИ)

 

Красимир Балъков и футболистите също не бяха особено щастливи след мача, но поне си направиха труда да кажат по нещо, въпреки ужасното настроение заради загубата.

 

Президентът обаче явно е над тези неща и когато националният тим записва един от най-срамните си резултати, той избира по-лесният вариант – да се скрие.

 

БОБИ МИХАЙЛОВ ЗАБРАВЯ БУКВИ ОТ ВЪЛНЕНИЕ ЗАРАДИ ПОБЕДА НА ФУТБОЛНИТЕ НАЦИОНАЛИ

 

 

Източник: Dir.bg

Видео: bTV

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции