Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Божинов има два крака и две изречения
Божинов има два крака и две изречения
Гафове и смях Вземи EMBED
Loading the video...
10-08-18
добавено
51051
прегледа

Валери Божинов е футболен талант. И оратор. Може да вкарва голове с двата си крака. И да запълни цяла пресконференция с двете си изречения: „Как да кажа” и „Аз пак казвам”.

 

 

Тактиката на двете изречения работи – когато не знаеш какво да кажеш, ти дава време да го измислиш, искаш ли да утвърдиш изреченото – пак го казваш. А Божинов често казва умни неща, които си струва да се повторят и запомнят. Например – получиш ли прозрение, редно е да го споделиш на пресконференция.

И той го направи:

 

„32 години, не е реално и ще бъде грехота, и Господ ще ме накаже, ако наистина предприема това решение да спра с футбола. И си казах, викам: „Валери, ти имаш още какво да дадеш и можеш да го направиш. Такъв талант, такъв футболист като тебе, такива качества, грехота ще бъде да спреш”.