<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=65365" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Татяна Донче...

Божков във Фейсбук: “Левски” ще бъде хвърлен в задкулисието и ползван за политически натиск

30 Май 2020
0 2211

Акциите на ПФК “Левски“ АД са джиросани на новия им собственик и са изпратени към България. Това съобщи тази сутрин във Фейсбук бившият финансов благодетел на тима Васил Божков.

Миналата седмица, чрез анкета в социалната мрежа с феновете на отбора, бе решено, че акциите ще отидат при Наско Сираков. Това стана, след като първо акциите бяха джиросани на премиера Бойко Борисов, но той отказа да има отношения с “Левски”.

Васил Божков обяви големия победител за акциите на “Левски”

Бизнесменът смята обаче, че “клубът пак ще бъде хвърлен в задкулисието и превърнат в инструмент за политически игри и натиск”.

Ето какво точно написа той:

“Обръщам се към всички, които милеят за ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI.

Клубът пак ще бъде хвърлен в задкулисието и превърнат в инструмент за политически игри и натиск. Финансовото му бъдеще и независимост отново са поставени под въпрос. Ще бъдат изнудвани фирми, а кражбите и злоупотребите ще се завърнат на „Герена“. Управляващата #хунта ще използва любовта ви към „Левски“, за да продължават да се крепят на власт и да грабят от народа. Предателите и подлогите ще трупат медийна слава.

Има начин това да бъде предотвратено. Да сте единни и смели. Да сте левскари.

Акциите на ПФК “Левски“ АД са джиросани на новия им собственик и са изпратени към България.”

В момента Васил Божков и досегашния собственик на “Левски”, Георги Попов, се намират в Дубай, след като им бяха повдигнати обвинения от българската прокуратура. Всичко това се случва след промените в Закона за хазарта през януари, които засегнаха основния спонсор на клуба – компания за лотарийни игри, собственост на Божков.

Източник: Фейсбук – Васил Божков

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции