<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=72508" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Каракачанов: ...

Бойко Борисов: БСП, ДПС, Радев и олигархията отново са заедно, искат пак кабинет тип Орешарски (видео)

01 Септември 2020
0 2217

“На всички стана ясно кои са сценаристите, какъв е сценарият и какво искат да направят – олигархия, Божков, Радев и всички останали. Искат насипен парламент, за да има пак кабинет тип Орешарски.”

Това каза министър-председателят Бойко Борисов във Видин пред журналисти, а изявлението му бе предавано на живо във „Фейсбук“.

По думите на Борисов, ГЕРБ ще успеят да съберат подписите на 120 депутата, с които да входират проектоконституцията си утре в парламента. На въпрос какво следва, ако това не се случи – Борисов отговори: „Работа“.

ДПС стопира желанието на ГЕРБ за нова Конституция и Велико Народно събрание (видео)

Той коментира съпредседеля на „Демократична България“ Христо Иванов.

„Стана машата на всички. Отиде на „Росенец“ при Ахмед Доган, той се прибра в лоното на БСП и Радев, и вече ДПС ще стане хубава партия. Какво се оказа – всички са лъгали. Искат промени, ВНС, а сега искат да си продължава парламента(…), за да има пак кабинет тип Орешарски. Това е целта. Отидоха, подплашиха Ахмед Доган, който там зад борчетата махаше, прибра се веднага и сега направиха какво? Отново БСП, ДПС, Радев и олигархията заедно”, коментира премиерът.

И НФСБ се разбраха с ГЕРБ за Велико народно събрание, търсят се още четирима депутати (видео и снимки)

Министър-председателят посочи, че е станало ясно, че приказките за Велико народно събрание, за нова Конституция са били празни години наред.

„Всеки юрист знае, че това, което предложихме ние, е чернова, проект, в който всяка дума Великото народно събрание може да я промени“, отбеляза Борисов и допълни, че проектът на Конституция е доказателство за политическа воля за рестарт.

Видео: Фейсбук – Бойко Борисов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции