<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40932" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Агресивен фе...

Бойко Борисов е удостоен с 9-ти дан по таекуондо в Южна Корея (видео и снимки)

25 Септември 2019
0 10487

Премиерът Бойко Борисов бе удостоен с почетния девети дан по таекуондо, предаде „Фокус“ от Сеул. Това се случи по време на посещението му в Световното седалище на бойното изкуство таекуондо „Кукион“, планирано в официалната му програма за визитата му в Република Южна Корея.

 

БОЙКО БОРИСОВ СЕ ОКАЗВА И ХУДОЖНИК

 

 

""

 

 

За целта премиерът трябваше да счупи дъска.Той облече и традиционната дреха за таекуондо догок.

 

 

ГОСПОДАРИТЕ С ВЕРСИИ ЗА МИСТЕРИОЗНАТА СИНИНА ПОД ОКОТО НА БОЙКО БОРИСОВ

 

 

""

 

 

Борисов благодари за високата чест и се обърна към младите хора в Южна Корея: В "България също имаме много добри състезатели и треньори". Борисов посочи още, че принципите на таекундото са особено важни, особено за младите хора. "Когато си по-силен, да бъдеш по-снизходителен към слабите. Да използваш силата за мир, винаги да даваш още един шанс на противника, дисциплината, йерархията, да бъдеш критичен към себе си и снизходителен към другите, но най-вече да не се страхуваш от нищо".

 

 

""

 

 

С девети дан по таекуондо по-рано през тази година е бил удостоен и белгийският крал Филип, а през 2013 година пояс и диплома за почетен девети дан в бойното изкуство е получил и руският президент Владимир Путин. Със степента в спорта са отличени малко хора, които са основно политически личности. 

 

 

Източник: Фокус

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции