Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Бойко Борисов за шпионския скандал: Аз нямам никаква роля в този процес (видео)
Бойко Борисов за шпионския скандал: Аз нямам никаква роля в този процес (видео)
Вземи EMBED
Loading the video...
09-11-19
добавено
1161
прегледа

"Опитват се да се поставят на една плоскост отношенията ни с Русия. Когато има нещо, с което не сме съгласни, нашето външно министерство коментира". Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, цитиран от "Сега". 

 

 

 "Едни обичат Америка, други Русия, трети – Европа. Нашата геополитическа ориентация, подкрепена от всички партии, преди ГЕРБ да го има, само ВМРО май го е имало тогава, сме приели пътя ЕС – НАТО", беше категоричен министър-председателят. 

 

 

 

 

"Аз нямам никаква роля в този процес. Този процес ще се движи на база на следствието, което тече", заяви Борисов.

 

 

„Нищо против нямаме хората, които обичат Русия. Това, че някой си е правил срещи, си е негова работа. Ние в това не се бъркаме. Но това, че ние с партньорските служби работим, и прокуратурата на първо място, по различни хора и процеси – давам пример, така беше и с Майкъл Чорни, с Ершов преди години. И горе-долу проектът е бил, доколкото разбрах от новините, същият – телевизия, голям телеком и влиянията в страната. Това работят службите, не срещу Русия, не срещу хората, които ги харесват“, заяви премиерът. 

 

 

Източник: Сега

Видео: НОВА ТВ