Следва: Градушка с го...

Бойко Борисов инспектира магистрала "Хемус" с култова реплика (видео)

17 Май 2019
0 20498

Премиерът Бойко Борисов направи инспекция на строителството на новата отсечка на магистрала „Хемус” от Ябланица до Боаза и пусна видео в профила си във Фейсбук. На него се вижда, че сам шофира колата по време на обиколката си и разяснява на спътниците си как точно се строи участъкът.

 

В един момент реплика на премиера Борисов много ни заприлича на една популярна фраза на Черната Златка от къщата на Биг Брадър. Кой е по-добър в "так,так"-ването вижте във видеото по-горе.

 

 

 

""

 

„Виждаш ли как става магистралата? Так, так, так!", коментира премиерът. 

 

 

""

 

 

 

„Виждаш ли как го отнемат, буквално ядат камъка. И затова са стигнали до Правец и са спрели”, заяви още Борисов във видеото. Според него новата отсечка ще спестява половин час в летния трафик, когато движението е най-натоварено. Участъкът трябва да е готов през август, работи се денонощно, каза още Борисов.

 

 

""

 

„Ма нали е приятно така? Планина, ливади и след това гледаш как се ражда и как пораства, а в същото време държавният дълг намалява”, разказва Борисов на спътниците си. Той пресмята, че сегашният половин час, който отнема минаването на отсечката ще се съкрати до две минути.

 

 

Октомври или ноември магистралата трябва да стигне между Плевен и Севлиево. „А после колко лесно изглежда! Като отида в студио и викат: „Абе, стига с тия магистрали, дай да си говорим за фугата на „Граф Игнатиев”. Стига, добре, стига, ама хиляди българи работят на тия участъци”, заявява Борисов.

 

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции