<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=93861" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Къде отидоха ...

Бойко Борисов отправи обвинения за манипулация на вота и коментира проектокабинета на Слави Трифонов (видео)

12 Юли 2021
0 5831

Бившият премиер Бойко Борисов разкритикува изборния процес и обвини в манипулация Румен Радев, служебния кабинет и партия “Има такъв народ”.

Кой кой е в проектокабинета на “Има такъв народ” (видео)

“Демокрацията замина. Имаме един ботуш, който ни стои над главите. Искам да знам техниците, да им знам именцата, за да ги дирим един по един, да видим какви са тези лица, откъде дойдоха. Да не са като Шарков, съветник в Министерски съвет и изведнъж пипа кодовете и ние чакаме 10 часа да преброят 2 % та да обърнат с няколко стотни разликата. Не, че има значение бе, Слави. Това няма никакво значение няколко стотни. Честито, ако така мислиш, че си ни победил, да ви е честито”, заяви Борисов.

“Бойко Рашков направи параван на „Има такъв народ”. Размениха с ДПС представители на секциите, комисиите”, уточни той. 

Борисов допълни, че връщането на кадрите на НДСВ не е случайно: “Това са икономически кръгове, които стоят зад тях. Знам ги и затова малко ми е тъжно”, каза лидерът на ГЕРБ. 

Той коментира и предложението на “Има такъв народ” за министър-председател в лицето на Николай Василев.

“Когато видях Ники Василев днес, помня го още, когато бях дете, марширувах по плаца, викам: “Браво, браво” – това са новите лица”, каза Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разказа за случай в Русе в една секция, където са гласували майка и баща на кандидат-депутат заедно със самия кандидат с преференция за него. “В секцията има обаче преференция за Красен Кралев, 2 за Десислава Атанасова и 2 за това момче. “Сега майка му и баща му ще избият, кълнат се, че са дали преференцията за сина си, а гласа го няма заедно с преференцията. Помните ли, че ви казах, че ще бъде едно към три. Всеки един глас от ГЕРБ ще отива, за да могат да кажат, че са ни победили”, каза още Бойко Борисов.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции