<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=76532" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бойко Борисо...

Бойко Борисов се появи в клип на шведска метъл банда (видео)

27 Октомври 2020
0 18663

Премиерът Бойко Борисов “взе участие” в новия клип на шведската прогресив-метъл банда SOEN, забелязаха и съобщиха от Радио Тангра. За ценителите на тежката скандинавска музика тази група не е непозната, тъй като е на бившия барабанист на OPETH – Мартин Лопез, напомнят от музикалната медия. 

Oфициалният профил на Бойко Борисов излезе с отговор на “аудиото с премиера” (видео)

Песента се казва “Antagonist” и е част от предстоящия нов албум на групата – “Imperial”, който ще види бял свят на 21 януари от Silver Ling Music.

Българският премиер се появява за секунда от 0:31 до 0:32, в малко прозорче до главата на вокалиста на групата, който в клипа играе водещ на новинарска емисия. Кадрите с Бойко Борисов са от цял набор кадри с европейски политици, събрали се на среща с Брюксел.

За да се насладите по-пълноценно на кадъра с българския министър-председател в шведския метъл-клип, специално за вас сме ги повторили, уголемили и монтирали няколко пъти в частта от видеото, което ви показваме горе.

“Ние сме група, която завинаги ще запази старото си желание да се бори за свобода и за всички важни неща в живота – за хората, за аутсайдерите”, казва Лопез в британското списание Loudersound.

Албумът е продуциран от Иняки Маркони и смесен и мастериран от Кейн Чърко, работил и за музиканти като Ози Озбърн и Боб Дилън, дават ни малко музикални подробности колегите от Радио Тангра

Видео: Youtube/SoenOfficial

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции