<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37905" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Изобличеният...

Бойко Борисов си упражни английския със Силвестър Сталоун в Министерски съвет (видео)

04 Юни 2019
0 21438

Бойко Борисов се срещна с холивудската звезда Силвестър Сталоун. Актьорът отново е в България за снимки в киноцентъра "Бояна", съобщи Dir.bg.

 

 

Срещата се състоя в кабинета на премиера в Министерски съвет, стана ясно от излъчване на живо от разговора им във Фейсбук. На кадрите се вижда как в началото двамата се прегръщат, а Борисов потупва по рамото прочутия си гост.

 

"Срещнах се с актьора Sylvester Stallone, който в момента снима продължението на "Рамбо" у нас. Благодарих му за добрите думи, които казва за страната ни. Сталоун е много доволен от българите, с които работи", написа Борисов в социалната мрежа.

 

В началото на разговора член от екипа на Сталоун се пошегува, че при предишната им среща е обещал, че следващия път ще говори на английски, на което премиерът отвърна "so-so" (горе-долу – б.р.). След това премиерът показа на Слай тяхна снимка от преди години, когато той пак беше у нас и двамата разговаряха.

 

"Тука още съм mayor (кмет на английски – б.р.)", каза му Борисов. "Спомням си", отвърна Сталоун на английски.

 

След това той показа на министър-председателя трейлъра на новия "Рамбо" и изтъкна, че е сниман в България. "С Хърватия ще се съревноваваме, там Game of thrones са снимали", коментира Борисов.

 

След това той благодари на звездата за добрите думи, които преди време каза за страната ни – че тук интернет е много бърз. И го попита развива ли се според него България, изтъквайки, че са построени над 62 км метро, паркове и градини. Сталоун отвърна, че е впечатлен от строителството и страхотните сгради.

 

"Нещо, което в Америка се прави за 2 месеца, тук го правите за 2 седмици", изтъкна той.

 

Актьорът заяви, че единственото, което не му харесва в България, е че през зимата е много студено, шегувайки се, че по това време тук не се чувства силен.

 

"Така е, но пък имаме Банско, Пампорово, Боровец, световна купа по ски всяка година имаме", отговори Борисов и му предложи да го почерпи кафе.

 

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции