<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=76510" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: В пламналата ...

Бойко Борисов сподели във фейсбук, че все още е в “общо неразположение”, но на пост

27 Октомври 2020
0 2262

Премиерът Бойко Борисов съобщи през Facebook профила си, че състоянието му остава непроменено, но “общото неразположение” не му пречи да бъъде на своя пост.

“Благодаря на всички, които проявяват внимание и подкрепа. Няма промяна в здравословното ми състояние: все още съм със симптоми на общо неразположение. Лекувам се като всеки български гражданин, на който е предписано домашно лечение от личния му лекар. Общото ми състояние не ми пречи да продължавам да изпълнявам служебните си задължения. Уверен съм, че нашето общество, водено от нашите лекари, които са едни от най-добрите в света, ще премине и през това изпитание. Спазвайте мерките и се пазете”, написа премиерът в личния си профил.

Новината за положителната проба на премиера дойде изненадващо в неделя. Ден, след като столичната РЗИ отмени карантината заради контакта на Борисов с зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков, който преди това даде положителен тест за Covid-19.

Премиерът Бойко Борисов е с положителен тест за Covid-19

Съмнението за проява на двойни стандарти при карантинирането на висши държавници, след като са били контактни със заразени с коронавирус предизвика напребжение между Здравното министерство и СРЗИ.

Директорът на столичната РЗИ подаде оставка

Вчера ви съобщихме, че директорът Данчо Пенчев е подал оставка, която по-късно е била приета от министър Костадин Ангелов.

Източник: Facebook/Бойко Борисов

Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции