<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=78422" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Собственикът...

Бойко Борисов спря случаен колоездач: “Аресва ли ти пътА?”, той отговори: “Масло, масло!” (видео)

21 Ноември 2020
0 40658

Премиерът Бойко Борисов спря случаен колоездач с въпрос: “Аресва ли ти пъта? Пъта аресва ли ти?”, на което човекът отговори: “Масло, масло!” Това показа поредното видео от традиционните съботно-неделни обиколки на премиера с джипа.

По време на новата обиколка из страната Борисов се натъкна на случаен колоездач на рехабилитирания участък от пътя Самоков-Дупница.

След настоятелно “Добър ден!”, той успя да привлече вниманието на човека, който развълнуван от срещата с премиера на България, прибута колелото си през прясноосфалтираното шосе, пренебрегвайки риска да бъде ударен от преминаващ автомобил.

Борисов се включи на живо от рехабилитираното трасе, което трябва да свърже Ихтиман-Самоков-Сапарева баня с Дупница и фактически магистрала “Тракия” със “Струма”.

Участъкът Самоков-Дупница е вече изцяло рехабилитиран за 26 млн. лв., стана ясно от отчета на Нанков, който прудружаваше за пореден път Бойко Борисов.

Събеседникът с колелото се оказа строг, но справедлив: 

“Да ти кажа честно, аз не съм в ГЕРБ-а, обаче браво! Атака, аз съм в Атака”, призна колоездачът успешно избегнал летящите коли.

“Браво! Моят треньор навремето викаше: масло, масло!”, явно по адрес на пътя отбеляза той.

След като му пожела “Да си ми жив и здрав!” и малко го смъмри, че така невнимателно пресича, премиерът си взе довиждане с Васко, който на раздяла викна:

“Всичко е точно. Айде, лек ден, момчета!”

Източник: Facebook/Бойко Борисов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Georgi Georgiev

    27 Ноември 2020

    След 5 години, швейцарско сирене.

Реакции