Следва: Според Борис...

Бойко Борисов: Хората на Радев ме сготвиха по елементарен начин с една прекрасна госпожа (видео)

24 Септември 2020
0 6022

„Аз съм готов и много пъти съм изяснил как неговите хора ме сготвиха по един елементарен начин с една прекрасна госпожа, която дойде и нащрака в мое отсъствие всичките тези работи“, заяви днес Борисов пред журналисти.

„Направиха го по перфектен начин, шапка им свалям. Много добре бяха разучили ситуацията, години наред са се готвили за един подобен момент. Грешката им беше, че пуснаха клипа, с който се снима спалнята, къщата, сервизните помещения, в мое отсъствие“, коментира още Борисов.

Кадрите, които визира премиерът, можете да си припомните тук:

Излезе и видео с чекмеджето с пачките и пистолета в спалнята на Бойко Борисов

Борисов към Радев: Аз като дам оставка какво ще си говоря с тебе, бе? Аз ще ти дойда под прозорците! (видео)

„Ама нали той държи и злато, и пари в едно чекмедже, след като всички знаят, че касата е пред вратата“, коментира още той.

Радев на свой ред “захапа” Борисов: Не може хората с пълни шкафчета да канят на диалог тези с празни (видео)

„Като ченгеджийска операция я направиха фантастично, не случайно само той го повтаря – защото най-близкото негово обкръжение го свърши това“, категоричен беше Борисов.

Радев за диалог с Борисов: Само ако изчистим истината за записи, шкафчета и корупционни схеми (видео)

Относно диалога с държавния глава Румен Радев, Борисов каза, че двете институции работят добре.

По думите на премиера обаче Румен Радев също вече е политически играч, който не е равно отдалечен и безпристрастен.

„Той е много силно политически украсен – дали към политическа партия, която ще е нова, дали към БСП или ДПС, които го избраха, със сигурност не е към ГЕРБ, но това го прави субект“, отбеляза Борисов.

Докато всички партии мислят за избори, аз първо съм държавник и след това съм политически лидер. Държавническото поведение изисква да се мисли първо за следващите поколения, а след това за следващите избори. Експертен кабинет е най-изгоден за ГЕРБ, защото така ще мога да си работя за партията, но подобно решение няма да е отговорно от наша страна. Какво налага да се правят избори сега, след като скоро имаше два вида избори, а след няколко месеца предстоят и редовни парламентарни. Що се отнася до всички, които сега искат да влизат в парламента, аз ги познавам много добре – едните са ми били вицепремиери, други са ми били министри, трети са ми били в екипа, знам им качествата. Засега правителството остава в този формат, всичко може да се направи в името на България, но когато има диалог.Президентът Радев вече е политически играч, не е безпристрастен, той е силно политически украсен. Не знам дали ще направи нова партия, или ще мине към подкрепилите го БСП и ДПС. Ченгетата и олигарсите около него изпълниха фантастично ченгеджийската операция със снимките и записите, но не разбирам като говорим за записи, защо не коментираме и неговите – които обаче са законно направени. Скоро всичко ще стане ясно!

Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 24 септември 2020 г.

Видео: Facebook/Бойко Борисов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции