<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=80929" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вместо отхла...

Бойко Борисов: Ще се окаже, че България най-правилно е управлявала мерките по време на кризата (видео)

04 Януари 2021
0 823

“Ще минат месеци и ще се окаже, че България най-правилно е управлявала финансите, икономиката и здравните мерки по време на кризата“, каза премиерът Бойко Борисов днес на поредната си обиколка, този път във Варна, придружаван от кмета на града Иван Портних и социалния министър Деница Сачева.

“Съвместно трябва да работим хората, бизнесът и държавата в условията на пандемия. Виждате какви са мерките в другите държави. Нашите съседи не могат от къщи да излизат. На Нова година усетихте ли някакви забрани? При нашите съседи, с които все се сравняваме, това не е възможно“, посочи той.

Бойко Борисов посети предприятие за производство на бойлери във Варна. Заедно с него бяха Иван Портних и министърът на труда и социалната политика Деница Сачева. Изявата им традиционно бе предавана във Фейсбук, а едно от качените на страницата на премиера видеа можете да видите по-горе.

“Наблюдаваме ден за ден как се движи пандемията и дай Боже, да я преодолеем“, добави Борисов. Премиерът коментира и пристигането на втората пратка на ваксините у нас, като се очаква до няколко дни и трета, за да стартира втората фаза на имунизация – за възрастните хора и учителите.

Извънреден брифинг на здравния министър: Леки странични ефекти дотук са проявили 4-ма ваксинирани (видео)

“Завършихме годината с най-ниския дефицит и външен дълг в Европа”, обясни още Борисов.

Източник и видео: Фейсбук/Бойко Борисов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции