<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=97865" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Байдън: До ча...

Борислав Михайлов след разпит в прокуратурата: “Питайте тези, които подават сигналите. Мен не ме питайте!” (видео)

30 Август 2021
0 1097

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов не пожела да коментира защо е бил извикан на разпит в Софийската районна прокуратура.

“Питайте жалбоподателите. Питайте тези, които подават сигналите. Мен не ме питайте. Питайте когото искате. Аз, каквото трябва, съм отговорил. Имам по-важна среща, много по-важна среща”, заяви Михайлов пред bTV.

Борислав Михайлов след разпит в прокуратурата: &#8220;Питайте тези, които подават сигналите. Мен не ме питайте!&#8221; (видео)

По-рано днес (30 август) той се яви в прокуратурата след жалба от страна на Димитър Бербатов и екипа му. Бившият нападател на “Манчестър Юнайтед” и кандидат за президентския пост на БФС сигнализира за натиск върху ръководители на зоналните съвети на организацията.

За тези нарушения Бербатов сигнализира преди седмица. След срещите си с редица клубове в страната той предостави на БФС подписка за свикване на извънреден изборен конгрес за президент през септември с имената на 1/3 от клубовете. След това част от представителите на отборите се оплакаха, че са били обект на натиск от страна на зоналните ръководители, които са поискали те да променят позицията си.

Бербатов: Основите на футбола са сринати, а ние се занимаваме с машинациите на БФС

В крайна сметка от БФС видяха нарушения в част от подписите и не уважиха желанието, внесено от екипа на Бербатов. Беше насрочена и дата за редовен конгрес – 18 март 2022 г.

БФС отхвърли подписката на Бербатов за свикване на извънреден конгрес (видео)

Борислав Михайлов ръководи футболната ни централа четвърти мандат. В края на 2019 г. той подаде оставка, но повече от година по-късно я оттегли. Той все още не е вписан в Търговския регистър като президент, тъй като от там не намират правно основание за това, въпреки че от Софийския апелативен съд потвърдиха завръщането на бившия вратар начело на родния футбол.

Борислав Михайлов след разпит в прокуратурата: &#8220;Питайте тези, които подават сигналите. Мен не ме питайте!&#8221; (видео)

Оттеглянето на оставката на Михайлов се случи ден, след като Димитър Бербатов обяви, че ще се кандидатира за президент на БФС.

Източник и видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции