<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=73919" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Индипендънт"...

Борисов в Родопите: Тук е войната между ГЕРБ и ДПС, а къде са “Да, България” и Мая Манолова? (видео)

20 Септември 2020
0 3925

“Много хубаво говорят от жълтите павета, ама да дойдат в тия региони, да видят. Освен ГЕРБ и ДПС, и… каква война и каква битка се води между двете партии. Колко има от “Да, България”, от БСП, от Мая Манолова… Е тука да дойдат и да видиме, където е войната. Къде са между двете партии ГЕРБ и ДПС! Тука да дойдат и да видят кой кой е в тая ситуация!”

Това каза премиерът Бойко Борисов, докато шофира джипа на Националната служба за охрана (НСО) по време на поредната си обиколка в страната. В профила си във “Фейсбук” той публикува видео от посещението си във велинградското село Грашево, където бе посрещнат с овации от събралото се местно население.

Борисов използва посещението си, за да коментира протестите в страната. Според него хората, които са го чакали в селото, за да го видят са повече от протестиращите. Той каза още, че местните му се оплакали, че в селото са идвали бившият председател на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и депутатът от ДПС Делян Пеевски, но “нищо не са направили или може да са направили, но не се вижда”.

Източник: FB/Бойко Борисов

Видео и стоп кадър: FB/Бойко Борисов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции