<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41477" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Държавата пр...

Борисов: Заради група олигофрени и лошото управление на БФС сме в заглавията като расистка държава (видео)

15 Октомври 2019
0 11571

"Държавата ни е сложена на челни страници като расистка държава, заради група олигофрени и недобрoто ръководене на БФС". Така премиерът Бойко Борисов коментира исканата от него оставка на председателя на Футболния съюз Боби Михайлов, цитиран от Dsport.bg.

 

 

ДЪРЖАВАТА ПРЕУСТАНОВЯВА ОТНОШЕНИЯ С БФС ДО ОСТАВКАТА НА БОБИ МИХАЙЛОВ (ВИДЕО)

 

 

"И резултатите са категорични, въпреки огромните пари, които ние през годините давахме за футбола във вид на осветление, настилки, стадиони, ремонти", каза още Борисов.

 

 

БОБИ МИХАЙЛОВ ТВЪРДИ, ЧЕ КОНГРЕСЪТ НА БФС БИЛ НАЙ-ЧЕСТНИЯТ, НА КОЙТО Е ПРИСЪСТВАЛ?!

 

 

""

 

 

Той бе категоричен, че не иска по никакъв начин правителството в лицето на спортното министерство да бъде свързано с този председател на БФС.

 

 

""

 

"Призовавам Борислав Михайлов незабавно да си подаде оставката като президент на Българския футболен съюз! След вчерашната позорна загуба на българския национален отбор и предвид лошите резултати на футбола ни, разпоредих на министър Красен Кралев държавата да прекрати всякакви отношения с БФС, включително и финансови, до оттеглянето на Борислав Михайлов от поста. Категорично осъждам и поведението на част присъстващите на стадиона. Недопустимо е България, която е една от най-толерантните държави в света, и хора от различни етноси и религии живеят в мир, да се свързва с расизъм и ксенофобия", написа Борисов в профила си във Фейсбук. 

 

 

НАШИЯТ БОБИ МИХАЙЛОВ СЕ ЗАБАВЛЯВА С ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ НА КОНГРЕСА НА БФС

 

 

По-рано днес министър Красен Кралев обяви на брифинг, че държавата преустановява отношенията си с Българския футболен съюз до подаване на оставка на председателя на БФС Борислав Михайлов.

 

 

"Знаете, че през последните 4 години българското правителство направи изключително много за развитието на българския футбол"​​​​​, заяви Кралев. Исканата оставка е заради цялостното състояние на българския футбол и вчерашните инциденти по време на мача с Англия от европейската квалификация на Националния стадион. България загуби с позорните 0:6, а мачът беше прекъсван няколко пъти заради сигнали за расистки обиди.

 

 

Източник: Dsport.bg

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции