<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=69430" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: След масовот...

Борисов за младите протестиращи: На тяхната възраст ни караха да маршируваме, докато се стелеше радиоактивен прах (видео)

19 Юли 2020
0 18889

Най-късно във вторник или в сряда ще завърши проверката на МВР дали полицаи са употребили сила при протестите. Това каза в Брюксел премиерът Бойко Борисов, който е в Белгия за срещата на върха на Европейския съюз, цитиран от bTV.

„Горчиво съжалявам, никога това не е било толерирано от нас”, каза Борисов относно обвиненията, че полицията е употребила сила срещу протестиращи.

Борисов направи коментара си по повод студента в Хага Евгени Марчев, който беше приет в „Пирогов” след задържане от СДВР на 10 юли, а по-късно доброволно напусна лечебното заведение.

Битият на протеста Евгени Марчев: Полицаи унижиха задържано момиче, снимайки я с телефоните си (видео)

Битият на протеста Евгени Марчев: Полицаи унижиха задържано момиче ...

“Неговият дядо комунист не е дал възможност някога ние да отидем да учим в Брюксел, в Хага, в Лондон или където и да било. На тяхната възраст, когато имаше авария в Чернобил и се стелеше радиоактивен прах, ни караха да маршируваме на манифестации с червени връзки. Така че тази демокрация им даде възможност да отидат да учат, да работят, да видят света. Време е в обществото да се проведе дебат по много теми”, каза още Бойко Борисов.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • David Chaushev

    24 Юли 2020

    Ti ohraniavashe tezi koito go krieha ot nas...

Покажи всички Скрий

Реакции