<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=74415" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Има ли сделка...

Борисов за Цветанов: Като в развод след 20 годишен брак сме, при мен остават децата (видео)

28 Септември 2020
0 2916

“Няма как да коментирам нещо за човек, който 20 години е бил при мен и сега да кажа нещо лошо. Колкото вземе (от електората на ГЕРБ – б.р.) – толкоз, пожелавам му успех. Ние сме като едно семейство, след 20-годишен брак сме се разделили. Той си има ново семейство, а при мен останаха децата.”

Така премиерът Борисов коментира бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, който вчера учреди новата си партия, а миналата седмица обяви лицата, които ще я представляват.

Цветанов бе много активен в медийните си изяви през изминалите дни като не пропускаше възможност да се отграничи от политиките в ГЕРБ и управлението на страната, които според него логично са довели до решението му да напусне парламентарната група и ръководството, и да стартира новия си политически проект.

Цветанов учреди новата партия: “Не може да се управлява от джипка през прозореца” (видео)

В Ловеч премиерът посети новоокрития храм “Св. св. Кирил и Методий” и училището към него. След това разгледа и предприятие за производство на мебели.

Ловчанският митрополит Гавриил връчи на премиера Ордена на Ловчанската света митрополия заради църковни заслуги. Борисов благодари за оказаната му чест. Той припомни, че сме единствената държава, която не затвори храмовете и църквите си по време на пандемията от коронавирус.

Видео и стопкадър: FB/Бойко Борисов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции