<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=82293" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Борисов пода...

Борисов критикува Радев по темата „Навални“, освиркаха го в Сливница (видео)

23 Януари 2021
0 4616

“Оглушително е мълчанието на президента Румен Радев по темата за задържането на руския опозиционер Алексей Навални.” Това каза премиерът Бойко Борисов по време на инспекция на текущи проекти в град Сливница.

„До този момент той не се е произнесъл. Тук не става въпрос да се месим в работите на Руската федерация, а за чисто демократичен процес – че всеки опозиционен човек или всеки, който не харесва дадено управление, има право на своя глас. Защо в България да го има и то в пълния му обем, а на друго място – не. Защо в България да го има и то в пълния му обем, а на друго място – не. Аз предлагам да чуем какво мисли президентът Радев, защото вчера и Европейският парламент, и Европейската комисия настояват за незабавното му освобождаване“, коментира той.

Руското посолство тагна Boyko Borissov в позиция за ареста на Навални (снимка)

Що се отнася до мерките срещу Covid-19, Борисов заяви: „Единственото нещо, което може да се сложи на везната със здравето, това образованието и културата. Тук си заслужава рискът“.

На посещението си премиерът беше придружаван от министъра на икономиката Лъчезар Борисов. Двамата посетиха обновенияа Младежки център за извънкласни дейности в града.

Във видеото се чуват и викове “Оставка” и “Мафия” на фона на изявлението на премиера.

Видео: Фейсбук – Бойко Борисов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции