Следва: Бойко Борисо...

Борисов към медсестрите: "Не ме дразните с протеста си" (видео)

17 Декември 2019
36 28285

На срещата с протестиращите медицински сестри в понеделник на премиера Бойко Борисов му се наложи да чуе неприятната истината за проблемите на родното здравеопазване и източването на Здравната каса. На среднощната извънредна седенка Борисов за първи път чу за някои от най-скандалните случаи на злоупотреби на болници у нас през последните години.

 

 

""

 

 

До реални решения на проблемите така и не се стигна. По-важни от клетото ни здравеопазване обаче се оказаха само амбициите на премиера един ден да си направи свой сайт, който "луди да ги прави от хейт" и който да е много гледан. Борисов явно иска да подражава на своето "любимо" предаване "Господари на ефира" и също да влезе в уеба. 

 

 

БУРГАСКИ ЛЕКАРИ ТОЧАТ ЗДРАВНАТА КАСА КАТО ИЗДАВАТ ГРЕШНИ ЕПИКРИЗИ

 

 

""

 

БОРИСОВ ОСВОБОДИ НАЗНАЧЕН ПРЕДИ ДЕН ЗАМ.-МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО СЛЕД НАШ РЕПОРТАЖ

 

 

Премирът едно време уж само "Господарите" гледаше, а се оказа, че е забравил как след наш репортаж уволни заместник-министъра на здравеопазването за един ден Стоил Апостолов. Медицинските сестри припомниха на Борисов разследването ни от 2017 година, когато  в серия от репортажи ви показахме нередностите и злоупотребите в болница "Бургасмед", чийто управител тогава беше Стоил Апостолов. Показахме ви жена, претърпяла операция на коляното, но само по документи. След нашите разкрития Апостолов, назаначен за заместник-министър на здравеопазването, изкара само един ден на поста и беше уволнен от премиера Бойко Борисов. По-късно Апостолов се сдоби и със "Златен скункс" . 

 

ЗЛАТЕН СКУНКС ЗА СТОИЛ АПОСТОЛОВ, ЗАМ.-МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ЗА ЕДИН ДЕН

 

 

Две години по-късно Борисов трудно си спомни кого е уволнил, но прилежно си записа името на "лошия". Две години по-късно обаче явно проблемите с източването на Здравната каса през нереални клинични пътеки и фалшиви диагнози си стоят същите. Ние като "любимото предаване на премиера" му припомняме скандалния случай от болницата в Бургас и му пожелаваме да не забравя толкова лесно "героите" на опропастеното ни здравеопазване. 

 

 

ДЖУДИ ХАЛВАДЖИЯН С КОМЕНТАР ЗА РЕШЕНИЕТО НА БОРИСОВ ДА УВОЛНИ ЗАМ.-МИНИСТЪРА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции