<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41954" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Григор Димит...

Борисов: Манолова кара роми да кажат, че ще гласуват под строй за Фандъкова (видео)

01 Ноември 2019
0 2492

"Мая Манолова и щабът ѝ са измислили предизборна „уйдурма“ – карат ромите в София да кажат, че ще гласуват под строй за Йорданка Фандъкова". Това обяви пред бТВ премиерът Бойко Борисов.

 

ПЧЕЛИЧКАТА МАЯ В ПРЕДИЗБОРНИЯ КОШЕР (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

"Може да попитате, Манолова снощи е била при циганите във Волуяк да прави уйдурма. Спазаряват се вече кои роми да излязат и да кажат, че ГЕРБ им е платил да гласуват за Фандъкова", заяви премиерът и уточни, че имал информацията от човек от екипа на независимата, подкрепена от БСП, Мая Манолова.

 

 

""

 

"Споделям какво ще правят – конспиративно, чакали са я на Волуяк и е отишла да се спазарява кои роми да излязат и да кажат: „ГЕРБ ни платиха, Фандъкова ни плати да гласуваме за нея", заяви Борисов. Идеята била това да се засенеме и разпространи из социалните мрежи, а в неделя следобед да се включат и няколко телевизии, за да се покаже, че вотът в София се подменя. Борисов, който не спира да говори, че се готви "нов Костинброд", твърди, че сценарият с ромите бил измислен от човек от щаба на Манолова, който навремето се навъртал около него и му поискал 3 млн. лв. за да му помага на изборите за кмет на София през 2005 г.

 

 

МАЯ МАНОЛОВА С ПЪЛЕН ОБРАТ: НЕ СЕ ГОРДЕЯ С ПОВЕДЕНИЕТО МИ ПО ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ОРЕШАРСКИ (ВИДЕО И КОЛАЖ)

 

 

Премиерът обясни, че бившият омбудсман нямала предизборен щаб, а някакви "нечистоплътни хора около себе си". "Тя екип няма, там е сбироток, даже някои много нечистоплътни, ама във физическия смисъл на думата – не се къпят. Те са се въртели много около мен. Един от тях ми поиска 3 млн. лв., за да ми помогне за първия тур, да ми покаже как се правели избори, първият тур, когато се явявах за кмет, с Б му е името. Вика: "Ще вземеш от Цветелина". Викам: "Я си…", заяви още премиерът.

 

 

""

 

 

Не подкрепям протестите срещу избора на Иван Гешев, каза още Борисов. „Аз принципно не обичам протестите. Ако мога да предотвратя, винаги се съгласявам, отстъпвам, за да не изкарваме хората на улицата и да затрудняваме движението“, каза още той. Борисов подчерта, че за него не е проблем изборът на Гешев за главен прокурор. 

 

 

 

Източник: бТВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции