<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=73099" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Политико": Ет...

Борисов: Не трябва да подавам оставка, мафията иска да ни свали (видео)

09 Септември 2020
0 3402

“Мафията в момента иска да свали правителството. Хазарт, контрабанда, всичко е на улицата срещу нас и си намериха и водач и това ми дава основание да считам, че не трябва да давам оставка”, заяви министър-председателят.

Той отново повтори тезата си, че протестиращите искат оставката на правителството, без да предлагат алтернативи и нямало достатъчно подготвени хора, на които да остави управлението на държавата, иначе щял да стори това с удоволствие.

“Затова толкова ги дразним, другите няма какво да покажат”, смята той. Добави и че светът е в криза и “ще видите какво ще се развие в следващите месеци” и увери, че “действаме здраво и не обръщаме внимание”.

Час и половина след като даде заявка във фейсбук профила си, че е “време за промяна, премиерът Бойко Борисов заяви, че няма да се оттегля, а като причина посочи, че оставката му е искана от мафията.

При посещение на строящ се център за деца с онкологични заболявания край София Борисов даде да се разбере, че оставката му не стои на дневен ред, а от думите му се разбра, че планира през ноември да открие първия участък от строящата се магистрала “Европа”. “При нас хубавото е, че не говорим в бъдеще време, а в настояще”, изтъкна още той.

Видео: FB/Бойко Борисов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Phoenix98

    09 Септември 2020

    Страх го е, че като е имал власт и играл с мафията, когато няма власт ще се разправят лично с него

Покажи всички Скрий

Реакции