<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=88473" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: БСП ще върнат...

Борисов обвини политиците, че се “мотаят”, за да свършат “мръсната работа” на Радев (видео)

02 Май 2021
0 1271

“Един месец и нещо сме в оставка. Нарочно се мотаят, за да може да свършат мръсната работа на кандидат-президента Радев – да има собствена ЦИК. Като кандидат-президент той да прави изборите. Нарочно, и ни държат. Наглост – ние сме уволнени от тази там…, хайде да не ги обиждам. А в същото време казват – Борисов продължава да управлява”.

Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов при посещението на Семинарията в София, където се срещна със свещеници.

Премиерът в оставка обвини българските политици и държавни мъже, че все още не са взели отношение по шпионските скандали с Русия.

Той обясни, че ЕП е пуснала за съгласуване декларация, в която са участвали и ГЕРБ и в която са изразили цялата си подкрепа към президента на ЕП, към зам.- председателя на ЕК и още няколко души за санкциите, наложени им от Руската федерация, свързани с правата на човека.

“На фона на всичко това и нашата подкрепа е крещящо вече мълчанието на кандидат-президента Радев, на депутата Трифонов, на Христо Иванов и Атанас Атанасов. Докато ние сме работили по тях. Иначе обичат да се изказват. За Корнелия и другите не говорим“.

“На конгрес имаме решение ГЕРБ да не прави коалиция с БСП, така че уважаемата колежка Нинова да не ни вкарва в риторика, когато знае, че това е невъзможно”, каза още Борисов.

Видео: Фейсбук- Бойко Борисов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • shadow

    02 Май 2021

    Еми Мишо константинов подлогата и цика който ти бойче си нагласи везе няма да фалшифицират изборите и сега те яде отвътре да не би през юли някой да спечели изразено мнозинство и ти да отговаряш за шкафчета с евра и санирани панелки при които се окрадоха милиарди. Магистрали които амо името им е магистрала иначе дори и първи клас път не са.Ама лапаш пари от такси и винетки нали?

Реакции