<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=74422" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Падна и втора...

Борис Солтарийски: Моят фаворит в „Маскираният певец“ бях аз (видео)

28 Септември 2020
0 2638

Борис Солтарийски, който бе вторият отпаднал участник в шоуто „Маскираният певец“, призна в „Здравей, България“ по Нова тв, че негов фаворит в надпреварата е бил самият той, скрит зад костюма на Змията.

„Имам много сериозни подозрения кой се крие зад няколко от маските, но няма да ги кажа“, сподели той, след като приключи участието си във втория сезон на шоуто.

В оспорваната надпревара Солтарийски, който от години пее в “Ку-Ку бенд” в “Шоуто на Слави”, премери сили с музикалните си и артистичени конкуренти Мозъка и Книгата. Змията отпадна, след като за първи път в историята на шоуто линиите за гласуване бяха отворени втори път поради равен резултат на двама от участниците. 

Падна и втората маска в „Маскираният певец“ (видео)

„През цялото време си мислех, че Алекс ще ме разпознае, но не успя. Беше ми лесно да се скрия от близките си, защото им казвах, че съм на участие. Вкъщи имам календар за участия и в деня на шоуто си бях отбелязал, че съм в Пловдив на участие. Вечерта, в момента, в който свалих маската, си знаех, че много хора ще ми се обадят и си представях колко изненадана ще бъде дъщеря ми. Тя беше по-шокирана, отколкото предполагах. Минути след шоуто се обадих на жена ми, но вдигна малката и заплаши, че ще ме набие, когато се прибера“, разказа Борис Солтарийски в студиото на „Здравей, България“.

„Много харесвах костюма на Змията. Беше с най-голямата глава от всички, беше много тежък, и ми беше страшно горещо с него. Водеха ме до сцената за ръка, защото видимостта през костюма беше много ограничена и постоянно си удрях главата в стените. Най-трудно ми беше да разбера каква е целта на заданието в шоуто – да се скриеш или да пееш добре. Аз подходих с идеята да се прикрия максимално“, категоричен бе изпълнителят, който допълни, че абсолютно никой не е успял да го разкрие.

Не пропускайте следващите битки в шоуто, когато специален гост в панела ще бъде актьорът Юлиан Вергов.

Източник, снимки и видео: Нова тв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции