Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Ботевград - където електромер и локомотив са едно и също нещо
Ботевград - където електромер и локомотив са едно и също нещо
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
11-20-18
добавено
22282
прегледа

Ако някой си мисли, че няма връзка между БДЖ и битовите електромери, монтирани на табла по уличните стълбове, да посети Ботевград. И да се моли да не стане проблем с тока. Защото тогава ще му се наложи да звъни на телефона за повреди, разлепен по всички табла. Ще се свърже с БДЖ, където учтиво ще му кажат разписанието на влака за Павликени. И цената на билета.

 

Абсурдът е факт. По ел. таблата в Ботевград е разлепен телефонът за БДЖ. От електроразпределителното дружество ЧЕЗ твърдят, че нямат вина – номерът била даден от предишния собственикна таблата. А от БДЖ пък и хабер си нямат, че може да станат жертва на ядосани граждани без ток. Е, поне са сигурни, че няма пресечна точка между техните жици и тези на битовите абонати.

 

В целия абсурд има и нещо положително. В Ботевград може и да останат без ток, но винаги ще знаят разписанието на влаковете.