Следва: Рояк пчели пр...

Бременна жена позира с хиляди пчели върху корема, въпреки че твърди, че е алергична (снимки)

07 Юли 2020
1 1952

Бременна жена от Колорадо позира за шокираща фотосесия, на която коремът ѝ е покрит с хиляди пчели, въпреки собствените ѝ твърдения, че е алергична, пише Daily Mail.

Бетъни Кейрулак-Бейкър сподели снимките в групата Beekeeping Basics във Фейсбук. На тях се вижда как жената стои навън с гол корем, покрит с пчели, споделяйки, че е “ужасена, тъй като е алергична”.

Тя обаче твърди, че преживяването си е заслужавало.

Публикацията бързо привлече огромен интерес в социалната мрежа. Повечето потребители изразиха объркване, шок и ужас заради причудливото решение на жената да изложи себе си и бебето на риск заради няколко снимки.

Изглежда, че Бетъни има известен опит с пчеларството и се представя като основател и управляващ директор на Bee the Future, организация с нестопанска цел. Независимо от това, фотосесията се оказа доста притеснителна за повечето хора в интернет.

Бетъни, която е родена в Тексас и живее в Колорадо, вече е майка на две деца и в момента е бременна в 37-ма седмица с трето.

“Не бях ужилена нито веднъж”, настоя тя. “Не се притеснявайте, това нещо беше одобрено от моя доктор”, добави жената, твърдейки, че на снимката има около 10 000 пчели.

И споделя: „Преди около година претърпях изключително травматичен спонтанен аборт. Бях хоспитализирана, с разбито сърце, изпълнена със самообвинения“, продължи жената и добави, че е изпаднала в дълбока депресия.

„Няколко месеца по-късно забременях отново. Вместо да се радвам, се чувствах объркана и ужасена. Дори във втория триместър не можех да кажа на никого за бременността поради страха от повторен спонтанен аборт. Как можех да обясня загубата отново“, посочва жената.

По нейните думи, фотосесията цели да изрази колко благословена се чувства майката, че е стигнала дотук, преминавайки „през всички изпитания и премеждия“.

„Единствената ми надежда е, че един ден децата ми ще разгледат тези снимки и ще видят воина в мен“, сподели още Бетъни.

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции