Бременна майка на 21 деца ще ражда в една и съща година с 18-годишната си дъщеря (видео и снимки)

26 Февруари 2020
36 84

Бременната за 22-ри път майка на най-многочисленото семейство във Великобритания ще става и баба от 18-годишната си дъщеря, пише DailyMail. Новороденото ще бъде четвърто внуче на Сю Радфорд.

 

 

Снимка: Instagram 

 

 

44-годишната Сю очаква 22-рото си дете през пролетта на тази година, но същевременно ще се сдобие и с внуче от 18-годишната си дъщеря Мили.

 

 

 

 

Тя и 48-годишният ѝ съпруг Ноел от Ланкашър, Англия се сдобили с първото от 21-те си деца преди 30 години, а ето, че наскоро очакват още една дъщеричка да се причисли към семейния отбор, която пък ще бъде последвана от внуче през септември същата година.

 

 

МАЙКА НАКАРА ДЕЦАТА СИ ДА ПОДПИШАТ ДОГОВОРИ ЗА ЧИСТЕНЕ НА КЪЩАТА

 

 

Сю и Ноел вече имат три внучета от по-голямата сестра на Мили Софи – Дейзи, на 6, Айприл, на 4, и Лео, на 2 години.

 

 

 

 

21-вото дете на Сю и Ноел се казва Бони Рей и е родено през 2018 година, а най-голямото е 30-годишният Крис.

 

 

 

 

„Още една сестра и скоро след това племенник или племенница показва, че 2020 е една по-светла година за нас”, сподели в Instagram 25-годишната дъщеря Софи.

 

 

„Не мога да повярвам, че сестричката ми ще си има свое бебе. Вълнувам се много. Ти, мила, ще бъдеш изключителна майка”, добави 23-годишната Хлои.

 

 

https://www.instagram.com/theradfordfamily/

 

 

Семейството на Сю и Ноел Радфорд е най-многочисленото във Великобритания. Медиите на острова често гостуват по празници в пълния им с деца дом в Ланкашър, Англия. Профилът им в Instagram вече има 215 000 последователи и мнозина от тях побързаха да ги поздравят за новите попълнения. 

 

 

МАЙКА ПРОБЯГА 42 КМ МАРАТОН С КОЛИЧКА С ТРИТЕ СИ ДЕЦА (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Източник: DailyMail

Видео: YouTube

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции