<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=80739" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Културист, же...

Британка излъга, че е болна от рак, за да събере пари за сватбата си (снимки)

28 Декември 2020
0 7130

Млада жена от Великобритания излъгала, че е болна от рак, за да събере пари за сватбеното си тържество, пише 9gag.com.

29-годишната Тони Стандън е събрала 11 312 долара (над 18 000 лева) за тази цел, но била заловена в измама. В резултат, тази седмица тя е осъдена на пет месеца затвор.

Според в. The ​​Sun, окръжният съдия Никълъс Сандърс казал на булката в съда в Честър, че „всеки здравомислещ член на обществото би бил ужасен от постъпката ѝ“.

Местните медии пишат, че всичко започнало през юли 2017 година. Тогава Стандън започнала да разказва, че ѝ остават само два месеца живот, обръснала главата си и организирала кампания за даряване на средства.

Тя твърдяла, че единственото ѝ желание преди смъртта е да сключи брак с 52-годишния си годеник Джеймс.

Нейни близки събрали парите чрез GoFundMe през февруари миналата година, след като младата жена заявила, че е терминално болна. Безработното момиче казвало също, че иска баща ѝ, и той болен от рак, да я заведе до олтара. Той обаче починал преди големия ден.

След сватбата двойката заминала на меден месец в Турция – екскурзия, отново платена от доброжелатели. В един момент обаче приятелите на британката започнали да се съмняват за болестта на жената. Подозренията се появили, след като тя излъгала, че е болна и от коронавирус.

Източник: 9gag.com

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции