<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=91127" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Арнолд Шварц...

Британка спаси близначката си от крокодил като му се нахвърли с крошета в муцуната

08 Юни 2021
1 329

Близначкитеите Мелиса и Джорджия Лори, на 28 години, от Беркшир, плували в лагуната Маниалтепек, на 450 мили югоизточно от Мексико Сити, когато Мелиса била нападната от крокодил, разказва LadBible.

Кадри от дрон показват рядък сблъсък за територия между гигантски крокодил и акула (видео)

За да спаси сестра си, Джорджия се нахвърлила с удари върху муцуната на крокодила, за да се махне от нея. Нападнатата жена се е наложило да бъде поставена в медицинска кома, докато самата Джорджия се е отървала с наранявания по ръцете.

И двете сестри все още се възстановяват в болница и са получили сериозни дози интравенозни антибиотици.

Майката на близначките Сю Лори каза пред MailOnline: „Имаме дъщери близнаци, които пътуват из Мексико и които бяха нападнати от крокодил снощи.”

33-годишната Хана Лори, по-голяма сестра на близнаците, съобщи, че Джорджия се е борила с крокодила на три пъти. Тя каза пред медиите: „Чувствах се наистина горда с нея, много горда с нея! Джорджия е добре, тя е уморена и стресирана. Има рани по ръцете. Мелиса все още е в индуцирана кома.”

Хана разказа, че когато семейството е разбрало какво се е случило, първоначално не са повярвали. Тя добави, че събитието е „толкова необичайно“, че те „не вярват, че може да им се случи“.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции