<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=95450" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Великобритан...

Британският премиер Борис Джонсън очаква седмо дете

01 Август 2021
0 3063

Британският премиер Борис Джонсън и съпругата му Кари Саймъндс очакват второ дете през декември.

Радостната вест бе съобщена от Кари в нейния Инстаграм профил, като в същото време тя призна и за преживян спонтанен аборт.

Борис Джонсън стана татко по време на пандемията

„В началото на годината преживях аборт, който разби сърцето ми. Чувствам се благословена, че отново съм бременна, но същевременно ми е и много нервно“ – пише 33-годишната съпруга на британския премиер.

Премиерът на Великобритания Борис Джонсън е заразен с коронавирус

„Новините за проблеми с бременността могат да бъдат неприятни за много хора, особено в платформи като Инстаграм, където всичко изглежда чудесно. Споделям за аборта тук, защото се надявам, че по този начин ще помогна поне малко на хората, преживели подобна загуба“ – допълва Кари Саймъндс.

Тя роди първото си дете през април миналата година. През декември Борис Джонсън сподели пред „Мейл он съндей“, че синът им Уилфред вече има два зъба, а любимата му храна е кисело мляко с малини.

Премиерът разкри също така, че най-добрият приятел на момченцето е домашният любимец Дилън, който е от породата Джак Ръсел.

57-годишният Борис Джонсън има четири деца от втората си съпруга Марина Уилър, както и 11-годишна дъщеря от връзката си с изкуствоведката Хелън Макинтайър.

Източник: bTV

Видео: BBC News

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции