Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Британски боксьор: Не знам за Пулев, но ако ме целунеш - умираш
Британски боксьор: Не знам за Пулев, но ако ме целунеш - умираш
Вземи EMBED
Loading the video...
04-12-19
добавено
6609
прегледа

Кубрат Пулев успя да направи истинка сензация от целувката си с Джени Суши. И за този случай явно ще се говори още дълго.

 

 

Вече трета седмица тази целувка продължава да е тема №1 в бокса. По темата се изказа и британската звезда Дилиън Уайт, който има 25 успеха на професионалния ринг и само едно поражение, дошло от сънародника му Антъни Джошуа.

 

"Не съм полицай или политик. Трудно ми е да коментирам. Много жени могат да целунат когото си поискат. Ситуацията е доста заплетена, трудно е да се прецени кой какво е направил. Аз говоря само за бокс, не искам повече да говоря за целувки", каза той в интервю.

 

Уайт бе попитан на шега от репортера, как би реагирал, ако го целунат в момента.

 

Отговорът бе категоричен: "Ще те убия, ще бъдеш пребит до смърт от Дилиън Уайт. Не знам за Пулев, но ако ме целунеш, ще те убия", каза боксьорът, макар и с усмивка на уста.

 

Източник: dir.bg