<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=63004" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Готвач в сутр...

Бритни Спиърс е подпалила домашния си фитнес със свещи (видео и снимки)

30 Април 2020
0 2981

Бритни Спиърс случайно изгорила домашната си фитнес зала, но смята, че това не би могло да я спре да продължи с тренировките си по време  на карантината, пише LadBible.

Бритни Спиърс е подпалила домашния си фитнес със свещи (видео и снимки)

“Здравейте, приятели! Сега съм във фитнес залата си”, обърна се тя към последователите си с видео, качено в мрежата Instagram, в което обяснява, че е отсъствала за цели шест месеца.

“Бях се поизгубила в последните шест месеца, защото изгорих фитнеса си. Имах тук две свещи и нали знаете, едно нещо води до друго, та ето, че изгорих фитнеса си.”

Бритни Спиърс е подпалила домашния си фитнес със свещи (видео и снимки)

Поп звездата не изневерява на маниера си да прави гръмки изказвания, които понякога звучат объркващо и дори нелепо. Миналия месец поп звездата взриви медиите с изказването си, че е пробягала 100 метра за 5.97 секунди, с което постижение би трябвало да е подобрила актуалния световен рекорд на Юсеин Болт.

Бритни Спиърс е убедена, че е пробягала 100 метра за 5.97 секунди, подобрявайки рекорда на Юсейн Болт

Тя сподели пред своите последователи, че първоначално е пробягала „100 метра“ за девет секунди, но е успяла да смъкне времето до рекордните 5,97 секунди, повече от три секунди по-бързо от Болт.

След скандалните си постове, Бритни счете за необходимо да поясни, че просто се занасяла с феновете си в социалните мрежи.

Бритни Спиърс загуби попечителството над децата си

В следващ пост тя уточни, че “Ясно е, че не съм пробягала 100 метра за 5.97 секунди, тъй като се знае, че световният рекорд е на Юсеин Болт за време 9,58 секунди, но… по-добре внимавайте, защото вече идвам да постигна световния рекорд.”

Бритни Спиърс е подпалила домашния си фитнес със свещи (видео и снимки)

Останала без оборудването си в домашния фитнес, Бритни се зае да демонстрира група упражнения със скромните си две гирички, които по думите ѝ останали след пожара.

Източник: LadBible

Видео и снимки: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции