<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=59727" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Бритни Спиърс е убедена, че е пробягала 100 метра за 5.97 секунди, подобрявайки рекорда на Юсейн Болт

27 Март 2020
0 6031

Има ли нещо, което Бритни Спиърс не може да направи?

Само дни след като победи капитализма веднъж завинаги, като призова за преразпределение на богатството и обща стачка в отговор на пандемията на коронавирус, певицата отново се опита да направи света по-добро място.

Разликата в момента е, че сега “разбива” рекорди в спорта… или поне така твърди тя.

Спиърс разкри в Инстаграм-публикация, че е изминала дистанцията 100 м само за 5,97 секунди, като небрежно каза, че се „завръща в бягането“.

Ако тези числа са верни, Бритни Спиърс е може би най-бързият човек в света, имайки предвид, че настоящият световен рекорд за бягане на 100 м. все още се държи от Юсейн Болт, който успя да ги измине за 9,58 секунди.

“Достигнах първите си 5 секунди!!!! Преодоляването на вашия страх да дадете всичко от себе си в самото в началото е ключово … след като го направих, достигнах време от 5 секунди !!!!! Обикновено бягам 100м. за 6 или 7, а първият ми опит беше 9, но сега го направих, ура!!!!!”, написа тя в своята публикация.

Бритни Спиърс е убедена, че е пробягала 100 метра за 5.97 секунди, подобрявайки рекорда на Юсейн Болт

Подозираме, че всички спортисти, които се готвеха за Олимпиадата в Токио 2020, в момента се радват и са облекчени, че игрите бяха отложени, тъй като Бритни щеше да победи всички тях и да добави нова награда към останалите, които е спечелила през своята кариера.

За съжаление, трябва да приемем твърденията ѝ с огромен скептицизъм, тъй като феновете бързо изтъкнаха, че вероятността Спиърс да е станала рекордна спринтьорка е много малка. Това, което е много по-вероятно е тя да е изминала доста по-късо разстояние, или просто е имало грешка в таймера. Все пак, кои сме ние, за да поставяме ограничения на нейните таланти ?

В случай обаче, че Спиърс е дори и наполовина толкова добра в бягането, колкото и в създаването на безупречни музикални хитове или като цяло страхотна личност по време на пандемията от коронавирус, то тогава поставянето на нов световен рекорд по спринт не би било чак толкова изненадващо.

Източник: Indy100

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции