Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Брутален зъболекар блъска и удря уплашено 7-годишно дете на зъболекарския стол (видео 18+)
Брутален зъболекар блъска и удря уплашено 7-годишно дете на зъболекарския стол (видео 18+)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
11-05-19
добавено
32657
прегледа

Брутален зъболекар беше заснет от охранителна камера как блъска и удря малко дете, уплашено, че ще му вадят зъб. Ужасяващото видео е заснето в Казахстан и взриви социалните мрежи в бившата съветска република, пише Daily Mail.

 

 

 

 

На записа се вижда как 26-годишният зъболекар Толеген Мухаметов блъска седемгодишното момченце на зъболекарския стол, докато медицинските сестри го държат. След това зъболекарят заплашва детето, че ще го удари с някакъв инструмент, който държи в лявата си ръка.

 

 

ЗАЩО ГЕРМАНЦИ УЧАТ ЗА ЗЪБОЛЕКАРИ В БЪЛГАРИЯ

 

 

 

 

Срещу подивелия млад зъболекар е започнало разследване. Заради агресията му спрямо детето и неспазването на всякакви медицински стандарти и лекарска етика го грози затвор и глоба.  

 

 

СПОРТИСТИТЕ ИМАТ ЛОШИ ЗЪБИ, ВЪПРЕКИ ЧЕ МИЯТ ГИ ДВА ПЪТИ НА ДЕН, СПОРЕД ПРОУЧВАНЕ

 

 

Майката на момчето Кизгалдак Сапарова била предупредила зъболекаря, че синът ѝ e много притеснен и уплашен пред манипулацията.  „Опитвах се да го убедя два часа да си отвори устата. Три пъти влизахме и излизахме от стаята. Седях в коридора и чувах как детето вика", разказва майката.

 

 

 

 

Жената е била истински "шокирана" след като видяла бруталните акдри с насилието спрямо момченцето ѝ. "Няма да му се размине! Синът ми е толкова травмиран, че не знам как ще успее да се довери отново на някой зъболекар", сподели още майката.

 

От регионалната здравна инспекция коментираха, че до сега никой не е поставял под съмнение уменията на д-р Мухаметов. Ако се докаже, че е виновен, той може да бъде лишен от лекарски права.

 

 

Източник: Daily Mail