Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Брутално насилие и унижения спрямо деца в детска ясла в Израел (видео18+ и снимки)
Брутално насилие и унижения спрямо деца в детска ясла в Израел (видео18+ и снимки)
Вземи EMBED
Loading the video...
07-05-19
добавено
85274
прегледа

Брутално насилие, унижения и агресивно отношение спрямо деца в частна детска градина в Израел показаха видеозаписи от охранителни камери, публикувани от властите в страната.

 

 

 

 

Видеоклиповете показват как възпитателката на частния детски център в град Рош Хааин, Кармел Муда (25 години), връзва децата, насилствено ги храни, души ги и удря, пише Тimes of Israel.

 

 

Децата били на възраст от три месеца до три години. Възпитателката е арестувана.

 

 

НОВА БРУТАЛНА АГРЕСИЯ В ДЕТСКА ГРАДИНА В ПЛЕВЕН, УЧИТЕЛКАТА ЩЕ БЪДЕ УВОЛНЕНА (ВИДЕО)

 

 

„Аз съм в шок“, коментира един от родителите на децата пред новините на местната „Канал 13“. „Синът ми е почти във всеки видеоклип, вързан за стол или лежащ на пода. Полицията ми показа и още по-ужасни видеоклипове“, споделя разтревоженият родител.

 

 

УЧИТЕЛКА В ДЕТСКА ГРАДИНА БЛЪСКА ДЕЦАТА И ИМ КРЕЩИ, ТЕ СЕ НАПИКАВАТ ОТ СТРЕС

 

 

Един родител, който е изпратил детето си в центъра, казал, че се надява детегледачката да бъде осъдена на смърт. 

 

 

 

 

Родителите ще излязат на протест в неделя, включително и пред резиденцията на министър-председателя в Йерусалим с настояване за незабавни промени в законите относно контрола и надзора над детски заведения. Родителите искат по-строги присъди при подобни престъпления.

 

 

Ахаз Агам, председател на комисията на родителите на националните паркове и един от организаторите на протеста, каза пред „Канал 13“, че все повече стават случаите на насилие в местата за детска грижа.  

 

 

УВОЛНИХА ВЪЗПИТАТЕЛКАТА, КОЯТО ТОРМОЗИ ДЕЦА В ДЕТСКА ГРАДИНА ЗАРАДИ СКАНДАЛНИТЕ РАЗКРИТИЯ НА ГОСПОДАРИТЕ

 

 

 

"Не можем да си позволим да не правим нищо", каза Агам. "Всеки изминал ден, в който не напредваме в безопасността на децата, добавяме още невинни към списъка с жертви."

 

 

През последните години беше съобщено за много случаи на насилие над деца, включително убийството на 18-месечно момиченце от служебно лице.

 

 

Източник: Тimes of Israel