<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=78944" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Зов за помощ: ...

Бургаски пастори разказаха играта на коронавируса (видео)

30 Ноември 2020
0 20854

Пасторите от Християнски Център Бургас излязоха на сцената и бийтът дропна! Дяволът се провали в дъното на ада, а заговорниците против човечеството заскърцаха със зъби!

Пасторите отправиха многословна и крещяща молитва към Господа, която не е най-християнското нещо, според Новия завет, Евангелие на Матей, 6 глава, но да не ставаме дребнави сега.

Пяха песни, мъмриха демони, проклинаха вируса.

Така ще стане! Не като оценим Божественото чудо на живота, на собствените ни избори и открития, а като съберем отчаяни хора, да им крещим в лицата без маска.

Лекарите също са чудо! Маските също! Ваксините също! Кой е казал, че не те са отговорът „отгоре“?

Пазете се, приятели! Слушайте лекарите, носете маски, пазете дисктанция и лична хигиена и помнете: „Бог помага на тези, които си помагат сами“ – испанска поговорка.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Борис Борисов

    07 Декември 2020

    Уважаеми Господа и Госпожици, проблема не е в молитвата, нито в убежденията на един човек , колкото и странни да ни се вижда. Молитвата е сила, Молитвата е възможност да общуваме с Бога. Относно дизефектантите, маските и всички правила съгласно здравеопазването съм съгласен с вас, но да се присмиваме на една проста Молитва не е правилно. Относно пандемията всички знаем, че една коспирация обмислена отдавна от по високопоставени хора, които на свой ред успяха да наложат своето - унищожението на света. Докато вярата колкото и да е проста е ВЕЛИКА !

Покажи всички Скрий

Реакции