Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Бурно море подмята круизен кораб, но британските туристи спокойно си пият (ВИДЕО)
Бурно море подмята круизен кораб, но британските туристи спокойно си пият (ВИДЕО)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
11-05-19
добавено
13363
прегледа

Типичен пример за известното в цял свят британско спокойствие – бурно море подмята круизен кораб, но част от туристите са напълно спокойни и нямат никакво намерение да се откажат от напитките си. За такава случка разказва DailyMail.

 

 

Очевидци, пътували с кораба между Франция и Великобритания, описват как в един момент плавателният съд е започнал да се подмята, вода нахлула в един от салоните, а басейнът бил почти изплискан. Доста хора се изплашили, но имало и такива, които запазили спокойствие и продължили да пият напитките си.

 

 

„Най-хубавото беше едно голямо количество типични британци, които, изправени пред опасността, отказаха да се уплашат, защото си гледаха кефа и дори корабът им да потъне, настроението им не може да се развали“, пише очевидец, заснел случката.

 

 

Източник: DailyMail