<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=98909" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съдът принуж...

БФС отговори: Конгрес ще има, но на 18 март 2022 г. (видео)

08 Септември 2021
0 395

Конгрес за избор на нов президент на БФС ще има, но ще е на 18 март 2022 г. Това реши Изпълнителният комитет на БФС на извънредна среща.

“Става въпрос за препотвърждаване на решението, което беше взето на предишния Изпълком. Членовете на Изпълкома гласуваха да бъде организиран редовен Конгрес на БФС на 18 март 2022 година. Имаше хващане за формалното на държавните служби”, сподели пред журналистите пресаташето на БФС Христо Запрянов.

БФС отговори: Конгрес ще има, но на 18 март 2022 г. (видео)

По-рано днес Софийски градски съд уважи подписката на екипа на Димитър Бербатов и клубове за свикването на извънреден конгрес и го насрочи за 12 октомври 2021 г. Решението бе взето на база искане на минимум 1/3 от клубовете, които се подписаха под инициатива на Димитър Бербатов.

Съдът принуждава БФС да свика извънреден конгрес на 12 октомври (видео)

Това решение не подлежи на обжалване и датата не може да бъде променена, заяви бившият нападател на “Манчестър Юнайтед” за bTV.

БФС отговори: Конгрес ще има, но на 18 март 2022 г. (видео)

“За действията на градския съд ще има по-късно изявление на БФС. Днес всички членове на Изпълкома бяха тук, включително г-н Величков получи покана“, добави той.

“Тепърва ще бъдат изяснени тези неща и БФС ще излезе с позиция. Имаше една единствена точка за насрочване на Общо събрание на 18 март. Г-н Величков гласува против”, каза още Христо Запрянов.

Източник и видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции