Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Българин е арестуван в Берлин по подозрение, че е изнасилвал дъщеря си
Българин е арестуван в Берлин по подозрение, че е изнасилвал дъщеря си
По света
06-11-19
добавено
20059
прегледа

Българин е арестуван в Берлин по подозрение, че е изнасилвал 8-годишната си дъщеря, съобщи "24 часа". 30-годишният Димитър Д. е задържан преди дни от немската полиция.

 

Майката на детето знаела за случващото се, но наредила на момичето да мълчи, а тя щяла “да говори с бащата да спре”. Детето обаче се доверило на своя приятелка в училище. Разказало ѝ какво прави баща й с нея и я попитало дали и нейният баща прави същото и това нормално ли е. Приятелката я завела при майка си и жената извикала социалните.

 

Над два часа детето обяснявало какво е търпяло. Оказало се, че насилието е започнало още преди 3 години. Бащата е арестуван. Майката припаднала при ареста. Крещяла: “Аз му казах да спре!” Семейството има и две по-малки деца. Те също са взети под грижите на социалните.

 

Източник: 24 часа