<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=103797" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съдят руски в...

Българка замина да работи като чистачка във Великобритания и създаде бизнес за милиони (видео)

16 Октомври 2021
8 7252

Какво е да пристигнеш в Англия само с 500 паунда и за 20 г. да изградиш бизнес за милиони, който да дава препитание на още 250 сънародници?

Съдят руски влогър, направил с колата си ефектен, но опасен полет (видео)

Това е историята на една българка, която започнала на чисто. Като чистачка. Антоанета Цочева е на 47 от Карлово. Преди 21 години пристига на Острова с 500 паунда в джоба, взети назаем от директора на месокомбината в Карлово, където до този момент е работила като технолог. Започва на чисто. Като чисти къщи, за да има по-добър живот дъщеря й. Скоро започва и втора работа. Често й се налага да се труди по 18-20 часа дневно.

А след това прави своя почистваща компания. Първоначално там работят 20 души, а в момента са 250. Имало е и периоди с над 300 служители, но пандемията си казва думата и губят част от своите клиенти.

Преди месеци един от най-тиражните британски вестници „Сън” оцени бизнеса на Антоанета Цочева за над милион паунда, представяйки издадената от нея книга „Не само чистачка”.

Източник: Нова

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции