<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=99978" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кои са най-го...

Българка в Лас Вегас бе нападната по време на тренировка от гневна жена заради “оскъдно облекло” (снимки)

16 Септември 2021
1 58849

Българска рекордьорка на “Гинес” по въртене на най-дългия обръч в света от легендарната циркова фамилия Кехайови бе нападната по време на тренировка в Лас Вегас от заядлива жена, която ѝ се скарала заради “оскъдното ѝ облекло”, пише The New York Post.

Непознатата се приближила с детската си количка до площадката тъкмо в момент, в който Гери или “Гети”, както е известна в САЩ българската гимнастичка, висяла надолу с глава от успоредката по клин и спортен сутиен.

“Все още треперя от това”, сподели 43-годишната българка. “Това е просто спортен сутиен”.

По време на сцената освен авторът на видеото на мястото бил и съпругът на Кехайова – известен телевизионен оператор с награда “Еми”.

“Но всички наоколо могат да видят, че ви е сте полугола. Това е място за малки деца да играят. Тук се събират семейства… семейства. Не можеш просто да се развяваш полугола тук”, казала жената с количката като попитала съпруга дали и той няма нищо против това, дали е “ОК”, на което мъжът отговорил:

“Да. И няма защо да правите сцени от това.”

Тогава с думите “Това е напълно неприемливо” кресливата жена с къса пола грабнала обръча на гимнастичката и го захвърлила на земята с думите:

“Позволете ми да ви покажа какво можете да направите за TikTok! И намерете някое друго място да разголвате корема си.”

Видеото, публикувано в края на август събра многобройни доброжелатели на потърпевшото семейство като невероятната случка накара някои да се съмняват дали тя не е инсцениран пранк на съпруга-оператор.

Гери Кехайова е от легендарна циркова фамилия-рекордьори на “Гинес”. Баща ѝ първи поставя световен рекорд с коронния си номер – пирамида от седем човека, покачени един върху друг на раменте му. Сестра ѝ пък Деспина влезе в “Гинес”, след като завъртя едновременно 102 обръча, а синът ѝ Максимус е най-малкият моторист, влязъл в “Глобуса на смъртта”.

Рекордът на Гери е регистриран през 2020 година и е подобрение на предишния такъв. Във видеото горе можете да чуете интервю с нея от времето на постижението ѝ.

Източник: The New York Post

Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции