Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Българска толерантност на пътя: Моторист нарочно чупи огледало на кола (ВИДЕО)
Българска толерантност на пътя: Моторист нарочно чупи огледало на кола (ВИДЕО)
Пътни нарушения Вземи EMBED
Loading the video...
08-20-15
добавено
127751
прегледа

Gospodari.com получи видео с поредна агресия по българските пътища. На кадрите се вижда как моторист нарочно чупи странично огледало на автомобил. Ето какво ни пише човекът, който ни изпраща сигнала:

 

"На входа на Драгичево ме доближават 2-ма мотористи, които смятаха, че се движат по писта и всеки трябва да им дава път. Е, в случая нямаше как да мина в дясната лента без да катастрофирам и резултатът е налице - счупиха ми страничното огледало.

 

Подадох жалба в полицията, но резултат никакъв. Въпреки, че много ясно се вижда номерът на единия, другият естествено си го е скрил."

 

Подобна агресия по българските пътища е напълно ненужна! Повече толерантност и повече търпение на пътя ще бъдат от полза на всички ни! Шофирайте разумно, скъпи приятели, и с повишено внимание!

 

Ако и вие желаете да споделите с нас вашите авторски снимки и видеа, използвайте нашата платформа Вие ги хващате, ние ги пускаме.

 

Вижте още:

 

Моторист, който се грижи за хигиената на влак

 

Моторист се опитва да си махне каската и главата